Afbeelding
Foto:

Kaartverkoop Theater De KiK voor het nieuwe seizoen

ELST - Theater De KiK heeft een nieuw theaterprogramma voor komend seizoen. Het overzicht met voorstellingen is te bekijken op de website wwww.theaterdekik.nl. Vanaf 1 juli start de kaartverkoop voor via deze website. "Wees er snel bij, want het is weer een fantastisch programma." 

Tijdens de presentatie-avond voor vrienden en sponsoren werd het programma voor komend jaar onthuld. Ook deze keer is er een afwisselend programma van cabaret, muziek en toneel samengesteld, waar voor iedere liefhebber iets bij zit. Enkele tips uit het programma: op zaterdag 10 september start Jan Beuving met de cabaretvoorstelling 'Restante' en gaat Nilgün Yerli op 28 januari in 'Tinderella' op zoek naar de grote liefde en zichzelf.

Dolly Parton en Robert Long

Tijdens een muzikale avond in december brengt Milène van der Smissen een ode aan Dolly Parton. De jazzliefhebber haalt zijn hart op tijdens de 'Lotus Club' van Miss Bee & Mike Boddé. Ook de show van Ludique mag men niet missen, zij zingen de mooiste liedjes van Robert Long. Tenslotte toneel, dat staat ook weer op het programma, deze keer met Benja Bruijning die een persoonlijk verhaal vertelt. Daarnaast nog vele mooie artiesten die weer graag naar Elst komen om voor een volle zaal met enthousiast publiek in Theater De KiK op te treden. 

Kaartverkoop

"Voor kaartjes kijkt u op www.theaterdekik.nl of belt u met 06 83896581 waar u advies kunt krijgen over het programma en verder geholpen wordt bij de aankoop van kaartjes."