impressie van de zitjes in de tuin
impressie van de zitjes in de tuin Foto:

Hospice Wageningen-Renkum

‘Liefdevolle zorg

bij afscheid van het leven’

WAGENINGEN - Hospice Wageningen Renkum is er voor mensen in hun laatste levensfase. De meeste mensen geven er de voorkeur aan om in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen verblijven tot het einde van hun leven. Maar soms om welke reden dan ook, kan dat niet. Ons hospice wil dan een goed alternatief vormen als ware een bijna-thuis-huis.

Wij bieden liefdevolle zorg in een huiselijke omgeving om, samen met familie en vrienden, in alle rust afscheid te nemen van het leven.

De zorg is er niet op gericht om het leven te rekken, maar om kwaliteit van leven tot te voegen aan de dagen die nog resten. Naast de 24-uurs verpleegkundige zorg, zijn de gasten in het hospice verzekerd van liefdevolle aandacht en ondersteuningen door onze vrijwilligers.
Het werken in een hospice is mooi, inspirerend en dankbaar. We werken samen met fijne collega’s. Om optimale zorg en aandacht voor de gast en zijn/haar familie te kunnen bieden zijn wij opzoek naar nieuwe en enthousiaste: Zorgvrijwilligers en kookvrijwilligers.

Heb je interesse en wil je hier meer van weten kom dan geheel vrijblijvend naar de informatieavond op 23 juni in De Bongerd aan de Flessestraat 54 in Heteren. Aanvang 19.30 uur.
Alle vrijwilligers krijgen in het begin van het vrijwilligerswerk een starterscursus. Meer informatie over het Hospice staat op www.hospicewageningenrenkum.nl of bel naar 0317 450047.