Samen muziek maken op de speelweek. (foto: Gerard Bressers)
Samen muziek maken op de speelweek. (foto: Gerard Bressers) Foto: Gerard Bressers

Collecte en voorverkoop speelweek Fun4kids

Algemeen

HETEREN - Fun4kids is alweer druk bezig met de organisatie van de speelweek van 22 tot en met 26 augustus bij manege De Fruithof. Diverse programma onderdelen worden vastgelegd en we zijn bezig met het werven van vrijwilligers en benaderen van sponsors. 

“We draaien weer een volledig programma met veel speelattributen, hutten bouwen, koken en bakken, knutselen, beauty-dag, clowns, trommelen, kinderboerderij en gezond ijs van de boerderij. Ter afsluiting is er weer een slotfeest met loterij. Om de begroting rond te krijgen gaan we van 13 tot en met 18 juni collecteren in Heteren. We weten dat veel inwoners ons een warm hart toedragen en rekenen op uw steun.

De voorverkoop voor weekkaarten is op 18 juni vanaf 08.00 uur bij de Jumbo, dit gaat samen met de appelflappenverkoop gesponsord door de Jumbo. Als u daar de weekkaart(en) komt kopen (pinnen is mogelijk), dan hoeven de kinderen niet in de rij te staan bij de speelweek. Verder kunnen zich nieuwe vrijwilligers aanmelden en staan we voor u klaar om vragen te beantwoorden. We zullen er tot ongeveer 17.00 uur staan.

Denk er eens over na om voor één of meerdere dagdelen vrijwilliger op de speelweek te worden, we hebben er per dag dertig tot vijftig nodig, alle hulp is welkom. Op www.fun4kidsweek.nl kunt u van alles hierover vinden waaronder een te downloaden aanmeldformulier. Meld u aan; zonder vrijwiligers geen speelweek, dat zou toch zonde zijn. Vragen kunt u ook stellen op info@fun4kidsweek.nl, u krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op uw vragen of opmerkingen.”