Midzomeravondwandeling Hemmen

Algemeen

HEMMEN - Wandelgroep  Hemmen geeft al jaren trainingen Sportief Wandelen en twee keer per jaar wordt een themawandeling georganiseerd waarbij ook niet-leden van harte welkom zijn. Het gaat daarbij niet om presteren maar meer om de gezelligheid en het ontmoeten van andere wandelaars.

De Midzomeravondwandeling is een groepswandeling op de langste dag van het jaar. Deze  wandeling wordt nu al voor de achtste keer georganiseerd en het is fijn dat het dit jaar weer kan. Het duurt ongeveer een uur en er wordt in twee groepen gelopen. De eerste groep wandelt in rustig tempo een kleine ronde, de tweede groep wandelt wat verder op gemiddeld tempo.

Na afloop is het heerlijk nagenieten onder het genot van een drankje en hapje op het gezellige terras (bij regen kunnen we naar binnen).Het trio Burning Oud zorgt dit jaar voor de muzikale omlijsting.

Iedereen is welkom op dinsdag 21 juni op de parkeerplaats bij Pannenkoekenboerderij Aan De Linge, Molenstraat 18 in Hemmen.
De start is om 19.00 uur met een gezamenlijke warming-up. Verzamelen vanaf 18.45 uur. De kosten bedragen acht euro per persoon inclusief water, drankje en hapjes. Opgave is gewenst in verband met reservering.

Voor meer info en opgave: www.wandelgroephemmen.nl of bellen met Yvonne Onck: 0488 454729.