Voetjes van de vloer

bij het Alzheimer Café

OVERBETUWE - Op dinsdag 21 juni wordt het seizoen van het Alzheimercafé in Overbetuwe afgesloten met een Midzomer-dansavond! Voetjes van de vloer met gouwe ouwe en gezelligheid! De traditionele afsluiter van het seizoen in Overbetuwe. 

Lekker ontspannen met elkaar bijpraten, na een boeiend maar ook intensief seizoen, waarin vele onderwerpen aan de orde zijn geweest. Zoals lief en leed in je relatie, gezondheid en voeding, sociale contacten en het maken van een levensboek. 

De dansavond op 21 juni vindt plaats in basisschool Stap voor Stap - Kruisakkers 3 in Elst. Vanaf 19.00 kan men terecht voor de inloop met koffie en thee, waarna om 19.30 uur de dansavond begint. Om 21.00 uur wordt de avond afgesloten. 

Zich aanmelden voor deze seizoens-afsluiting kan via de mail: alzheimercafe.overbetuwe@
alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch bij de coördinator: 06 40863583

De start van het nieuwe Alzheimercaféseizoen is in september. Op woensdag 21 september is het Wereld Alzheimerdag en het thema dit jaar is ‘Samen op Stap'. Rondom dit thema organiseert het Alzheimercafé Overbetuwe in september diverse activiteiten, waarover binnenkort meer. "Het verheugt ons zeer dat we de activiteiten dankzij de steun via de actie Overbetuwe Doet kunnen realiseren, waarvoor onze hartelijke dank!'