Afbeelding

Musicalpresentaties bij muziekschool All Music

Algemeen

ELST - Na een seizoen hard werken is voor alle musicalcursisten van All Music de tijd aangebroken om zich te presenteren aan het publiek. De MusicalKlas (de volwassenen-groep) bijt op 18/19 juni het spits af in het eerste van drie weekenden boordevol musicaloptredens. Zij brengen hun versie van het verhaal van Danny en Sandy, oftewel Grease, op de planken. 

De voorstelling op zaterdag is om 20:00 uur en op zondagmiddag om 14:00 uur. Een week later zijn op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni de afsluitende presentaties van alle MusicalKids-groepen (7 tot 12 jaar). Zij zijn het afgelopen jaar bezig geweest met de teksten en liedjes van het verhaal van Mary Poppins. Weer een week later (eerste weekend van juli) is het de beurt aan de MusicalKlup-groepen (12 tot 17 jaar). Deze groepen hebben net als de MusicalKlas gewerkt aan Grease. 

Als laatsten treden op zondag 10 juli om 11:00 uur de allerjongste musicalsterren, de MiniKids, op. Deze kinderen, in de leeftijd van 4 tot 6 jaar, zijn met juf Inge vanaf februari bezig geweest om het verhaal van ‘De mol die op zijn kop gepoept werd’ in te studeren.
Alle voorstellingen vinden plaats in de theaterzaal van Theater De KiK en op de website van De KiK zijn kaartjes te bestellen www.theaterdekik.nl.

Voor mensen die komend seizoen interesse hebben om mee te gaan doen met één van de musicalgroepen zijn deze voorstellingen een goede kans om een indruk te krijgen van wat het betekent om aan een musical te werken. Meer informatie over Muziekschool All Music staat op www.muziekschoolallmusic.nl.