Spandoek Walk & Roll.
Spandoek Walk & Roll. Foto: eigen foto elstars

Wandelsportvereniging Elstars organiseert 6e Walk & Roll tijdens Elster avondvierdaagse

Algemeen

ELST - Van 14 tot en met 17 juni is het eindelijk weer zover: wandelsportvereniging Elstars verzorgt voor zesde keer De Elstars Walk & Roll tijdens de Elster Gezinsavondvierdaagse. Een wandeltocht van 2,5 km, speciaal geschikt voor onze minder mobiele dorpsgenoten.

“We zijn enorm blij dat dit evenement, dat zoveel ouderen uit de eenzaamheid haalt, na 2 jaar coronapauze weer door mag gaan. Gedurende vier avonden lopen we met de deelnemende bewoners van Tertzio (Attent en Pleyade) een speciale route. Een route die geschikt is voor rolstoelen en rollators.
Natuurlijk is er na het volbrengen van deze ouderen vierdaagse voor alle deelnemers een prachtige medaille, een bos bloemen en zal er een heuse intocht zijn.”

De Start en finish is elke dag bij Tertzio, Bachstraat 29, Elst en de aanvang is iedere avond om 1800 uur.
“Hoewel we al aardig wat deelnemers hebben, zijn er nog plekken beschikbaar. Bent u minder mobiel (rolstoelgebonden of lopend achter een rollator) en wilt u meedoen, stuur dan een mailtje naar info.elstars@gmail.com. U krijgt dan van ons alle verdere informatie.”

“Om deze Walk & Roll tot een succes te maken, kunnen we nog vrijwilligers gebruiken voor deze avonden. We zoeken met name rolstoelduwers en vrijwilligers die de nog mobiele deelnemers (veelal met rollator) willen begeleiden. Wilt u een steentje bijdragen gedurende deze vier dagen? Stuur dan een mailtje naar info.elstars@gmail.com Alle hulp is welkom.”