Zomercompetitie bridgeclub 3 Sans-Atout

Algemeen

HERVELD - In de maanden juni, juli en augustus wordt op twaalf donderdagavonden een zomercompetitie gespeeld waar ook niet-leden welkom zijn. Voor niet-leden een goed moment om de sfeer van de club te proeven! 

De zomercompetitie wordt gespeeld in zalencentrum De Hoendrik, Het Dorpsplein 22 in Herveld-Noord tot en met 25 augustus. Niet gebridged wordt op donderdag 9 juni. Op donderdag 4 augustus wordt gespeeld in De Wanmolen in Zetten. De inschrijving gaat per avond. Bij voldoende deelname wordt in twee lijnen gespeeld. In verband met de voorbereiding van de drive wordt men verzocht om uiterlijk 19.30 uur aanwezig te zijn. Aanvang bridgeavond: 19.45 uur.

Kosten deelname gedurende alle speelavonden: Per persoon per avond een euro. Betaling bij binnenkomst en contant. Op iedere speelavond is voor het winnende paar/paren een fles wijn beschikbaar.

Klassement

Dit jaar wordt het klassement van de zomercompetitie in twee periodes gesplitst: 2 juni - 14 juli en 21 juli - 25 augustus. Er wordt per periode een individueel klassement opgemaakt. Om in het klassement te worden opgenomen dient u per periode tenminste vier maal mee te spelen.

Oproep aan de thuisbridgers: “Doe mee, ga de uitdaging aan en meet je bridgeniveau met dat van anderen! Data of locatie vergeten? Ga naar de site: www.nbbclubsites.nl/club/7064, ga naar berichten en klik op zomercompetitie.”