Het winnende team JO9-1 SDOO.
Het winnende team JO9-1 SDOO. Foto: Ilona van Holland

JO9-1 van SDOO tweede op internationaal toernooi!

HETEREN - De gemotiveerde, voetballend sterk en strijdvaardige JO9-1 van SDOO heeft zondag 29 mei een geweldige prestatie geleverd in de vorm van een tweede plaats in de U9/U8 categorie op het internationaal toernooi bij Juliana ‘31 in Malden.

Zaterdag 28 mei begon de eerste dag van het tweedaagse internationaal toernooi. SDOO bevond zich in een poule met VV Baarlo, Sparta ‘25 en Blauw Geel ‘38. Na de poulefase vlekkeloos te hebben doorstaan op zaterdag (drie wedstrijden, negen punten) vertrok het team van trainer Tonnie Nijenhuis en leidsters Patricia Geurtz en Paula ten Bohmer huiswaarts.

De resultaten van zaterdag leidden tot de indeling van de poule op zondag. Voetballend verliep de eerste wedstrijd van de poule op zondag wat minder. Er werd met 0-2 verloren van Luton Town FC. De volgende pot tegen Sparta ‘25 werd gewonnen met 7-0. De allerlaatste wedstrijd tegen de thuisclub Juliana Malden eindigde in een gelijkspel: 0-0.

Met vier punten uit drie wedstrijden eindigde JO9-1 op een mooie tweede plaats. Dat was een fantastisch moment voor de ploeg. De beker werd trots in de lucht getild door alle spelers. Wat een afsluiting van een geweldig seizoen! Verdiend en een bekroning op een jaar van een sterke ontwikkeling, veel leermomenten en harde werken. Uiteraard waren er vele felicitaties voor de toppers Siem, Daantje, Daniël, Juup, Storm, Flynn, Kian en Kevin!