Blije kinderen tijdens de speelweek.
Blije kinderen tijdens de speelweek. Foto: Gerard Bressers

Flyeractie bij scholen Heteren Fun4kids speelweek

Algemeen

HETEREN - Voor de speelweek van 22 tot en met 26 augustus in Heteren zijn veel vrijwilligers nodig. Daarom gaat men flyeren bij de scholen op 8 en 15 juni om de ouders actief te benaderen. 

“We zijn door de Corona en het maar één keer organiseren van de speelweek een aantal vrijwilligers kwijtgeraakt, verder zijn er veel kinderen van onderaf bijgekomen op de scholen met daarbij veel potentiële vrijwilligers. Die gaan we benaderen op het schoolplein als de scholen uitgaan.

Met een volledige speelweek met 200 tot 250 kinderen hebben we 30 tot 55 (donderdag) vrijwilligers per dag nodig. Bij het hutten bouwen, de springkussens, koken en bakken, knutselen, houtbranden en nog veel meer. Dit jaar werken we met de gemeente samen om kinderen uit Oekraïne te laten komen en via de scholen hopen we de kinderen van minima te zien spelen, koken en bakken, knutselen en hutten bouwen.”

“Op de flyer zal enige uitleg gegeven worden, maar mocht u nu al interesse hebben om eens een dagdeel of aantal dagen te komen helpen om het tot een succes te brengen, dan kunt u ons ook mailen of via de website het formulier invullen. We hebben u nodig.”

De week van 13 - 18 juni is de collecteweek en de voorverkoop bij de Jumbo met appelflappenverkoop is op 18 juni. “Daar staan we zoals vanouds de hele dag met een tent op de P-plaats waar u in kunt schrijven, info kunt krijgen en appelflappen kopen voor de speelweek. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons bereiken op info@fun4kidsweek.nl of de website www.fun4kidsweek.nl. Wij hopen veel nieuwe vrijwilligers te mogen begroeten en nog meer kinderen op de speelweek.”