Voordelige kennismaking met de tennissport

Koffietennis bij TC Valburg

VALBURG –Tennisvereniging TC Valburg introduceert Koffietennis: een zeer voordelige manier om onder professionele begeleiding kennis te maken met de tennissport en de gezellige dorpsvereniging.

"In samenwerking met ‘Joffe van der Heijden Tennisopleidingen en trainingen’ bieden wij een speciaal en zeer voordelig kennismakings- en trainingsprogramma Koffietennis aan: Koffietennis: voor jeugd en senioren; Programma van juni tot oktober; Inclusief 8 tennislessen op zondagmorgen; Inclusief lidmaatschap tennisvereniging. Totaal voor zestig euro.

Op deze manier kunnen niet-leden op een goede manier kennis maken met deze mooie, technische sport, maar ook met de club, de trainer en verschillende andere leden. Want tijdens het kopje koffie samen doe je allerlei leuke contacten op.

Hoewel vooral voor nieuwkomers bedoeld, betekent het ook voor leden een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze nieuwe trainingspartners en hun professionele lesmethoden. Eigenlijk heeft iedere tennisspeler regelmatig ‘bijles’ nodig.

Inschrijven kan via de website van de club. Meer informatie en inschrijving: www.tcvalburg.nl. Facebook: www.facebook.com/TennisclubValburg.