De dubbelspel specialisten van team vier Rogier en Sascha.
De dubbelspel specialisten van team vier Rogier en Sascha. Foto: René Roelofs

Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Het eerste team is kampioen geworden en de felicitaties gaan naar Meriam Willemse, Marco Knaap, Frank Balzer en Lennard Springvloet-Dubbeld. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen de naaste concurrent Tian. 

HTTC had nog vier punten nodig en dat leek, na een snelle 3-1 voorsprong, geen probleem. Tian kwam evenwel met 4-3 voor, maar na een fel gevecht werd de eindstand 5-5. Lennard won fraai tweemaal. Meriam en Marco wonnen eenmaal en het dubbelspel ging naar Meriam en Lennard. 

Team twee behaalde tegen het geroutineerde Hutaf een fraaie 7-3 overwinning. Bart Barends, Yoeri Liethof en Daan Barends wonnen keurig tweemaal. Het dubbelspel werd gewonnen door Yoeri en Daan. Het derde team kon het tegen de aanstaande kampioen Wehl 1 niet bolwerken en dat was geen schande. Erik van Welie won eenmaal en was samen met Alaa Alsaaidi succesvol in het dubbelspel.
Team vier stond lang op een degradatieplaats, maar wist in de laatste wedstrijd het vege lijf te redden. Tegenstander Rhenus nam een 3-0 voorsprong, maar in het dubbelspel waren Sascha Colen en Rogier van Balgooi superieur. Daarna ging het beter, Rogier won nog tweemaal en Hans Wassink eenmaal. Bij de jeugd is het zeer spannend, het tweede team is al kampioen en het eerste team heeft ook goede kansen.

De uitwedstrijd tegen ONI werd met 7-3 gewonnen. John Duncan bleef heel knap ongeslagen en Loek van Wijk won eenmaal. John en Loek waren in de dubbelspelen ook sterk bezig. HTTC is uitgespeeld, maar concurrent Revanche komt zaterdag nog in actie. Als Revanche minder dan acht punten haalt, gaat de titel naar Heteren. Info zie: www.httc71.nl.