Gevorderde inlineskaters van Exerceo in actie!
Gevorderde inlineskaters van Exerceo in actie!

Start zomertrainingsprogramma schaatstrainingsgroep Exerceo

Algemeen

DODEWAARD - De zomer komt er weer aan en wat is er nu mooier dan sportief naar buiten te gaan op inlineskates of conditie op te bouwen met een training in het bos? Schaatstrainingsgroep Exerceo is op dinsdagavond 3 mei weer gestart met het nieuwe zomertrainingsprogramma.

Onder begeleiding van onze trainers Cor Fransen en Derko van Veldhoven wordt er iedere dinsdagavond inlineskate training gegeven op de 400-meter combibaan van de Dodewaardse IJsclub aan de Bonegraafseweg in Dodewaard (afslag A15). Van 18.00 tot 19.00 uur wordt er les gegeven aan een jeugdgroep voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en van 19.15 tot 20.30 uur komt er een groep startende én een groep gevorderde inlineskaters in actie. De bostraining start op zaterdag 7 mei om 8.00 uur (tot 9.30 uur) op de Grebbeberg in Rhenen onder leiding van de schaatstrainers Pieter Meijer en Wim Romein.

“Wil jij beter leren inline-skaten of een goede conditie opbouwen voor het schaatsseizoen, je bent van harte welkom om mee te doen!
Wil je meer weten of je aanmelden voor een gratis proeftraining inlineskate of voor de bostraining? Kijk dan op: www.exerceo.nl.”