Overzichtsfoto. (foto: Toon Joosten/De Zonnebloem Elst)
Overzichtsfoto. (foto: Toon Joosten/De Zonnebloem Elst) Foto: Toon Joosten/De Zonnebloem Elst

Zeer geslaagde Lunch bij De Zonnebloem

Algemeen

ELST - Op donderdag 28 april rond 11.00 uur druppelden méér dan 80 gasten én vrijwilligers van ‘De Zonnebloem afdeling Elst de grote zaal van Het Wapen van Elst binnen voor een heerlijke ‘Lunch met de Linge-Revue’. 

Zodra iedereen was voorzien van koffie en/of thee met een flinke plak cake kon men gaan genieten van een optreden van ‘De Linge Revue’: Drie artiesten wisten een lach en een traan aan alle bezoekers te ontlokken, en hun enthousiasme zorgde er voor dat volop werd meegezongen en ingehaakt met zeer veel bekende nummers van bekende artiesten.

De muzikale optredens werden afgewisseld met verschillende heel herkenbare typetjes die de gasten zeker aan het lachen wisten te krijgen. Ondertussen waren de tafels sfeervol gedekt en werd een heerlijke lunch geserveerd. Uit alles bleek dat alle gasten én artiesten volop genoten van dit evenement.

Iedereen was het er over eens dat – na een onderbreking van bijna twee jaar als gevolg van alle corona-perikelen- deze bijeenkomst echt weer een schot in de roos was. Zo rond twee uur ging iedereen tevreden en voldaan huiswaarts.

Dank van de Zonnebloem afdeling Elst was er aan alle vrijwilligers, aan de gasten, aan Tonny en alle medewerkers van ‘Het Wapen van Elst’ en aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het welslagen van deze dag.