Overhandiging cheque door René aan Marieke Last en Gerard Bressers.
Overhandiging cheque door René aan Marieke Last en Gerard Bressers.

500 euro voor Fun 4 Kids Heteren

Algemeen

HETEREN - Zondagmiddag 24 april was er de zesde Lente Bridge-drive georganiseerd door Bridgeclub Rijnbridge Heteren. De opkomst was niet zoals gebruikelijk een volle bak, zoals voor het corona-tijdperk, maar wel zodanig dat er toch nog een flinke cheque van 500, euro kon worden overhandigd. 

En dat is zeker niet slecht omdat er kennelijk nog wat Covid-aarzeling was bij de aanmeldingen. Met wat extra aandacht in publiciteit en wat rond toeteren kwamen de verwachte aanmeldingen alsnog binnen. Dat deze Lente bridge- drive werd gehouden op de zondagmiddag in plaats van de gebruikelijke zaterdagmiddag kwam omdat een zaterdagmiddag voorlopig niet beschikbaar was. Al met al kijken wij met plezier en voldoening terug op een geslaagde en een gezellig middagje bridge met een lekkere snack als tussendoortje. Op naar de zevende Lente Bridge-drive volgend jaar.

Zoals in eerdere berichten vermeld, zal er in samenwerking met de Gemeente Overbetuwe, ook kinderen uit de Oekraïne deelnemen aan de speelweek in Heteren. Maar laten wij hopen dat zij te zijner tijd weer kind kunnen en mogen zijn in hun eigen thuis…