Plantjeskraam.
Plantjeskraam. Foto: Niek van Veen-Aerts

IJsheiligenmarkt ‘De Steenen Camer’

Algemeen

ARNHEM - Zaterdag 7 mei van 10:00 tot 15:00 uur is er bij het boerderijcomplex van de Steenen Camer, aan het Hannesstraatje (Drielsedijk, Arnhem-zuid), weer de jaarlijkse IJsheiligenmarkt. Met dertig braderie-kramen, ook met bloemplantjes voor de bloementuin  en cadeauartikelen voor moederdag.

De IJsheiligenmarkt is min of meer de start van het tuinseizoen. De jonge plantjes kunnen nu zonder veel gevaar voor nachtvorst buiten worden uitgeplant.

Onze groente- en kruidenplantjes zijn bijna allemaal biologisch opgekweekt. Ze zijn uitermate geschikt voor de moestuin maar ook voor uw achtertuintje of balkon. Ook hebben we zachtfruit-struikjes, komkommer-, pompoen-, courgetteplanten en vele soorten tomaten-, peper- en paprikaplanten. Zo net voor Moederdag kan de tuin nog even vrolijk gemaakt worden en de bloembakken gevuld. De benodigde potgrond en bemestingsartikelen (ook per kilo) zijn bij ons eveneens biologisch en van zeer goede kwaliteit. Verder ook lekkere biologische hapjes, voor de kinderen de start van een zonnebloemwedstrijd, wie kweekt de grootste. Toegang is gratis.