Korte cursus Personal Storytelling bij Creatief Collectief Elst

ELST - Bij Creatief Collectief Elst (CCE) start zaterdag 14 mei een korte cursus van drie dagdelen om je vertelvaardigheid te vergroten. Je start met leren vertellen aan de hand van een bestaand verhaal en eindigt (zonder tekst uit je hoofd te hoeven leren) met je persoonlijke vertel-act, die ongeveer 5 tot 10 minuten duurt.

Wil je je vertelkunst op een speelse en laagdrempelige manier eigen maken en onderzoeken hoe jouw vertelvaardigheid aangeboord wordt? Wil je zelfs een stap verder en eigen belevenissen als bron inzetten? 

In ‘Vertel eens, vertel!’, een workshop-reeks van drie dagdelen op zaterdag, werk je aan vertelkunst, je eigen verhaal, je stijl, maar ook aan vaardigheden als oogcontact, stem en houding. De korte reeks wordt met een presentatie afgerond.

Gaat het om iets kleins of groots wat je meemaakte? Over thuis, iets op je werk, over jouw smaak, of een maatschappelijk thema dat jouw aandacht heeft? Alles kan: een persoonlijke mijlpaal, een verhaal over een periode die je afsluiten wilt.
Misschien wil je vertellen over je herkomst, wat je in contact met anderen tegenkomt of hoe het voelt om iets te vieren?

Nora van Dam geeft de cursus. Ze is dramadocente en heeft haar eigen theaterworkshop bedrijf. Voor meer informatie, kosten en inschrijven: creatiefcollectielelst.nl.