De kampioenen Max en Tom met trainer/coach Bas Huitink.
De kampioenen Max en Tom met trainer/coach Bas Huitink. Foto: René Roelofs

Tafeltennis HTTC-nieuws

Algemeen

HETEREN - De voorjaarscompetitie loopt op zijn einde en HTTC kon de eerste kampioen begroeten. Het tweede jeugdteam heeft deze week de titel binnen gehaald. 

Het eerste seniorenteam verloor met 7-3 van Kracht&Vriendschap. Meriam Willemse won keurig tweemaal en Marco Knaap was eenmaal succesvol. HTTC staat nog steeds bovenaan, maar men moet in de topper tegen Tian vol aan de bak om de titel te behalen. Team twee ging op bezoek bij lijstaanvoerder Herpen.
De thuiswedstrijd ging ruim verloren, maar nu werden de punten gedeeld. Het was een spannende wedstrijd met veel vijfgamers. Daan Barends won knap tweemaal. Yoeri Liethof en Bart Barends wonnen eenmaal, verder waren de broers Bart en Daan prima op dreef in het dubbelspel.
Het eerste jeugdteam behaalde tegen SKF een mooie 8-2 zege. John Duncan is in topvorm en bleef ongeslagen. Loek van Wijk won keurig tweemaal. John en Loek waren ook in het dubbelspel zeer trefzeker. HTTC staat bovenaan, maar Revanche ligt op de loer, het blijft tot de laatste wedstrijd spannend.

Het tweede team kon juichen, deze week werd HTTC met overmacht kampioen. In een feestelijke wedstrijd werd Revanche  met 7-3 verslagen. Max Werkman won fraai driemaal en Tom Duncan wist tweemaal te scoren. Verder waren Max en Tom prima op dreef in de dubbelspelen. Het is een mooi succes, zeker ook voor trainer/coach Bas Huitink.
Voor info over tafeltennis zie: www.httc71.nl.