vereniging Zetten-Zuid Moet Beter

Algemeen

ZETTEN - Met een schrijven stelt Nils Baanstra namens ZZMB een ieder in kennis dat de vereniging ZZMB is opgeheven. Om tot vereffening van het vermogen van de vereniging over te gaan, hebben de leden tijdens de laatste ALV als volgt besloten:

“Na een vrij uitgebreide discussie, waarbij vooral de nadruk lag op het behouden van het batige saldo (559 euro) binnen het dorp, werden de volgende doelen gekozen: een gift aan een actie in Zetten in het kader van de gemeentelijke actie “Overbetuwe Doet” en de andere helft over te maken op de rekening van de Stichting Ontmoetingscentrum De Loohof.”

Plan van verdeling

Inmiddels is 300 euro overgemaakt aan De Loohof. Het is de bedoeling om het resterende saldo van 259 euro over te maken aan het volgende doel in Zetten via de website ‘Overbetuwe Doet’: Waterelement / bewegingsapparaten / straatmeubilair, verlichting en dergelijke Schweitzerpark Zetten. De stuurgroep Dorpshart Zetten wil namelijk groots inzetten voor projecten in het Schweitzerpark. De Gemeente heeft de stuurgroep gevraagd na te denken over de invulling en ontwikkeling van het park. Een park dat groter wordt en waaraan meer mensen plezier beleven. Graag wenst onze vereniging hier een bijdrage aan te leveren.

De rekeningen, de verantwoording en het plan van verdeling liggen tot 30 juni 2022 ter inzage bij Nils Baanstra; zetten.zuid@gmail.com.