Couleur Locale. (foto: Couleur Locale)
Couleur Locale. (foto: Couleur Locale) Foto: Couleur Locale

Kom eens meezingen bij Couleur Locale

Algemeen

HETEREN - Koor Couleur Locale uit Heteren is begonnen met een nieuw repertoire. “Dit is een leuk moment als je een keer wilt kijken of zingen bij ons koor iets voor je is.”

“We zijn een koor met drie tenoren, drie bassen, vier sopranen  en negen alten, dus we kunnen nog wel versterking gebruiken. Onze huidige leden komen uit Heteren, Wageningen, Oosterbeek, Renkum, Arnhem, Driel en Randwijk. 

Voor de coronaperiode was het gebruikelijk eens in het jaar een concert te geven in Heteren en vaak ook een kerstconcert in Heteren of Hemmen. Daarnaast vinden we het leuk tijdens gebeurtenissen, zoals de opening van het veerpontje, de zomermarkt en dergelijke een muzikale bijdrage te leveren. 

Onze repetitieruimte is een goed geventileerde zaal, naast zalencentrum De Bongerd op de eerste verdieping van ’t Binnenveld in Heteren. We repeteren op donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur onder de bezielende en zeer professionele leiding van Natalie Goossens. De repetities zijn zeer overzichtelijk, doordat Natalie regelmatig doorgeeft welke muziek je elke week moet meenemen.
Wil je meer informatie? Je kan contact opnemen via onze website: www.koorcouleurlocale.nl.”