KSE zoekt vrijwilligers

Algemeen

ELST - De KSE organiseert al meer dan 25 jaar in de laatste week van de vakantie een week voor de Elster bassischoolkinderen. Ontstaan met het idee om kinderen die niet op vakantie konden toch een leuke week te bezorgen.

Nog steeds proberen we met die gedachte de speelweek toegankelijk te houden en de entree prijs laag  te houden. Ze kunnen zich tijdens die week heerlijk vermaken en uitleven met hutten bouwen, knutselen, sport en spel, zijn er springkussens, een stormbaan, gaan  we zwemmen en komt ieder jaar de brandweer. Ze krijgen drinken, wat lekkers en op donderdag frietjes.

Elst is enorm gegroeid en ook het aantal kinderen wat komt spelen. Helaas blijft het aantal vrijwilligers in die groei achter. “We merken dat het moeilijk is om aan nieuwe vrijwilligers te komen. Toch hopen we via deze weg wat mensen te bereiken die denken dat is wat voor mij!
Iedereen vanaf 16 jaar, die het leuk vind om met kinderen om te gaan en tijd heeft. Ook zou het fijn zijn als je voor die tijd zou kunnen meehelpen met voorbereidingen om het programma van die week te bedenken.We vergaderen ongeveer 3 à 4 keer.”

“Vind jij het leuk om de kinderen te helpen met het bouwen? Of vind je het leuk om met de kinderen de mooiste creaties te knutselen? Of ben jij sportief, en vind je het leuk om een actief programma te bedenken? Heb jij een vlotte babbel en vind je het misschien leuk de Elster winkeliers en ondernemers langs te gaan voor sponsoring? Misschien leuk met een groep vrienden? Of misschien ben je met pensioen en lijkt je dit wat?

Is je interesse gewekt? Neem contact op via kinderspeelweekelst@hotmail.com of via facebook.”