Reparatie in het repaircafé. (foto: Peter van Kempen)
Reparatie in het repaircafé. (foto: Peter van Kempen) Foto: Peter van Kempen

Repair café in Elst

ELST - Op donderdag 28 april is er weer gelegenheid om in Elst defecte spulletjes te laten repareren bij het repair café. In dit stadium van corona is weer rechtstreeks contact met de vrijwilligers mogelijk. Gevraagd wordt wel om 1,5 meter afstand te houden.

"Hebt u nog spulletjes die defect zijn maar te goed om weg te gooien? En misschien nog geschikt zijn voor een 2e ronde? Kom er dan nu mee naar het repair café. Onder het motto: Weggooien? Mooi niet.
De vrijwilligers repareren diverse soorten elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur en verlichting. Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café. Ook voor vragen op het gebied van uw laptop of tablet kunt u in Elst terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de tablet, de printer of een app."

De vrijwilligers repareren gratis, tenzij er vervangende onderdelen geplaatst moeten worden. Een bijdrage achterlaten is welkom om het repair café te steunen. Het repair café in Elst is op donderdag 28 april van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42 en zit op de bovenverdieping. Tijdens het wachten is de winkel te bezoeken.
Het repair café van 31 maart kon door omstandigheden niet doorgaan, heel vervelend voor de bezoekers. De vrijwilligers bieden hiervoor hun excuses aan. Voor meer info: www.fortewelzijn.nl  085-0406066.