Fietsen KBO Elst Overbetuwe

OVERBETUWE - Woensdag 11 mei wordt er door KBO Elst Overbetuwe de jaarlijkse puzzelfietstocht gehouden. Bij slecht wordt het 18 mei deze puzzelfietstocht is ongeveer 43 km lang en de kosten zijn 17,00 euro per persoon. 

Hiervoor krijgt de deelnemer een geheel verzorgde fietstocht aangeboden. In zowel  het ochtend- als het middagdeel staat er een verfrissing klaar. Omstreeks 12.00 uur wordt een lunch aangeboden.

Het verzamelen van de deelnemersis om half negen (08.30 uur) in Party en Zalencentrum Onder de Toren, (naast de Grote Kerk) Sint Maartensstraat 34 te Elst. De koffie/thee staat daar klaar. Na de koffie/thee vertrekken de deelnemers in groepen van maximaal zes personen voor het eerste deel van de tocht. 

Onderweg worden er een aantal vragen gesteld om te beantwoorden (denk aan potlood/pen). Het tweede deel van de tocht eindigt bij Onder de Toren en daar worden de prijzen uitgereikt. Er zijn voor drie groepen prijzen beschikbaar.

Aanmelden is mogelijk bij de volgende personen: Mevrouw Truus van Aalten -Van Brandenburg via 0481 374377 of mevrouw Riet de Jager Gerritsen: 0481 351189 of de heer voor schade aan personen en/of goederen van derden Baldewijn Vos: 0488 841451. Aanmelden voor 5 mei. "Vergeet uw identiteitspapieren niet. De KBO Elst Overbetuwe kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan personenen/of goederen door en voor u."

Fietsen op de maandagavond bij de KBO Elst Overbetuwe kan ook. Start maandag 2 mei. Start 18.30 uur vanaf de parkeerplaats bij Onder de Toren.