John en Loek in het dubbelspel. (foto: René Roelofs)
John en Loek in het dubbelspel. (foto: René Roelofs) Foto: René Roelofs

Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team speelde een goede wedstrijd tegen Rhenus. Het ging aanvankelijk vlotjes, een 4-0 voorsprong, maar de stugge tegenstanders werden  moeizaam met 6-4 verslagen. Meriam Willemse en Lennard Springvloet-dubbeld wonnen tweemaal en Frank Balzer was eenmaal succesvol. 

Verder ging de winst in het dubbelspel naar Lennard en Frank. Naaste concurrent Tian won ook met 6-4, zodat de voorsprong op de ranglijst intact bleef. Team twee kwam tegen Treffers goed voor de dag. Met goed tafeltennis werd er met 7-3 gewonnen. Yoeri Liethof, Bart Barends en Daan Barends wonnen ieder tweemaal. Yoeri en Daan waren ook in het dubbelspel hun opponenten de baas. 

Door deze zege is er nog een kans op promotie. Het vierde team heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie, maar bleef tegen Kracht&Vriendschap op drie punten steken. Johan Soppe en Hans Wassink wonnen eenmaal en waren samen succesvol in het dubbelspel. Bij de jeugd gaat het heel goed, het eerste team gaat aan de leiding en team twee heeft de titel bijna binnen. 

HTTC 1 speelde de topper tegen Revanche. Het werd een spannende wedstrijd en het lukte HTTC om een 5-5 gelijkspel uit het vuur te slepen, daardoor blijft de koppositie behouden. John Duncan was prima op dreef en won driemaal. Loek van Wijk won eenmaal en samen met John het dubbelspel. Team twee  won met 8-2 van Velp. Aanstaande zaterdag wordt, in de thuiswedstrijd tegen Revanche, de titel waarschijnlijk binnen gehaald. Tom Duncan won fraai viermaal en Max Werkman was met drie zeges ook goed bezig en samen wonnen ze de dubbel.
Voor info over tafeltennis zie: www.httc71.nl.