Afbeelding
Foto:

Informatiebijeenkomst Leefstijlprogramma

ELST - Voedingsadviesbureau La Vita Sana en Fysio Kwieker slaan de handen ineen. Samen bieden ze de GLI BeweegKuur aan (Gecombineerde Leefstijl Interventie). Voedingsdeskundige Anouk de Veen en bewegingsagoog/leefstijlcoach Dirk Jacob Stal gaan met deelnemers aan de slag om het lichaamsgewicht omlaag te krijgen in zowel individuele- als groepsbijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten komen naast de onderwerpen voeding en bewegen, ook waar
nodig, andere leefstijlfactoren aan bod. Eén keer per week sporten de deelnemers in een beweeggroep onder begeleiding van de bewegingsagoog.
Een gezonde leefstijl houdt men vaak kort vol. Gedragsverandering vergt tijd daarom duurt het programma twee jaar. Het is geen afvalrace maar werkt met het motto: ‘kleine stapjes, groot resultaat’. Het voordeel van onze samenwerking is dat er naast leefstijladvies ook specialistisch voedingsadvies geboden kan worden.

Het grootste deel van het programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering zonder aanspraak op het eigen risico. De individuele gesprekken met de voedingsdeskundige gaan wel van het eigen risico af en de sportlessen hebben een voordelig tarief!

"Bij de huisarts kunt u terecht voor een verwijzing en ligt er een flyer voor u klaar. Bent u geïnteresseerd? Kom dan naar de informatiebijeenkomst bij Fysio Kwieker op dinsdag 26 april om 19:30 uur. Aanmelden kan via mail: fysiokwieker@kpnmail.nl

Fysio Kwieker, Zijlstraat 6, Elst; 0481 373512.