Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste seniorenteam behaalde tegen Smash een mooie 9-1 overwinning en behield de eerste plaats. Meriam Willemse en Lennard Springvloet-dubbeld bleven knap ongeslagen. Marco Knaap moest eenmaal de winst uit handen geven. Het dubbelspel ging naar Meriam en Lennard. 

Ook het tweede team kwam goed voor de dag, Revanche werd met 8-2 verslagen. Bart  Barends was prima op dreef en bleef ongeslagen. Yoeri Liethof en Daan Barends waren, met tweemaal winst, ook goed bij de les. Het dubbelspel ging naar Yoeri en Bart. Team drie behaalde een verrassende zege bij BIT.nl. De thuiswedstrijd werd verloren, maar nu werd het 6-4 voor HTTC. Erik van Welie was de man van de wedstrijd en wist met uitstekend spel ongeslagen te blijven. Bodhi Lindeboom won keurig tweemaal en invaller Rene' Roelofs wist het winnende punt binnen te halen.

Het eerste jeugdteam won met 6-4 van BIT.nl en staat bovenaan. De voorsprong is minimaal en de thuiswedstrijd tegen Revanche van aanstaande zaterdag kan beslissend zijn. Loek van Wijk speelde heel goed en bleef ongeslagen. John Duncan won tweemaal en Jesse van Schaijk behaalde ook een mooie winstpartij. Team twee gaat als een speer, deze week werd GTTC met 8-2 opzij gezet. Tom Duncan was met vier winstpartijen sterk bezig. Max Werkman wist hier nog twee punten aan toe te voegen. Verder waren Max en Tom tweemaal succesvol in het dubbelspel. Het kampioenschap kan HTTC nauwelijks meer ontgaan.
Voor info over tafeltennis in Heteren zie: www.httc71.nl.