Bezoekers gezellig met elkaar in gesprek onder genot van een hapje en drankje. (foto: Hester van Aalst)
Bezoekers gezellig met elkaar in gesprek onder genot van een hapje en drankje. (foto: Hester van Aalst) Foto: Hester van Aalst

Samen eten is samen genieten

in de Huiskamer van Elst

ELST - Afgelopen donderdag 7 april werd een vervroegde Paasbrunch georganiseerd in de Huiskamer van Elst. Bezoekers werden eerst getrakteerd op een aangekleed (chocolade paaseitje) kopje koffie/thee. 

Ondertussen werd door vrijwilligers het buffet in orde gemaakt. Engelse sandwiches, kaasplank met div. kazen, warme hapjes, gefrituurde snacks, paasstol en verschillende soorten fruit en een saptap maakten het paasbuffet compleet. Natuurlijk allemaal lokaal ingekocht en gesubsidieerd vanuit Overbetuwe doet.

De bezoekers en vrijwilligers waren helemaal blij en hebben met smaak gegeten van al het lekkers; want samen eten is samen genieten! Dit is de derde keer dat er een brunch in de Huiskamer werd georganiseerd. Vorig jaar in oktober in de 'Week tegen eenzaamheid' was er ook één. Het is de bedoeling dat dit jaar opnieuw herhaald wordt.

De Huiskamer van Elst heeft nog een aantal activiteiten in petto, één daarvan is de dinnershow op 15 en 16 juni in het Wapen van Elst, opnieuw samen eten en entertained door lokale artiesten. Hierover volgt binnenkort meer info.

Iedereen is welkom om eens binnen te lopen bij de Huiskamer van Elst. U wordt hartelijk ontvangen door een team van betrokken gastvrouwen/heren. Elke donderdag van 10-12 uur is de deur open aan de Kokkeland 17 in Elst.

Info: www.ontmoetenenverbindenelst.nl of www.huiskamervanelst.nl, een mail sturen mag ook naar: info@huiskamervanelst.nl.