Expositie Creatief Collectief Elst. (foto: Rinus Baak)
Expositie Creatief Collectief Elst. (foto: Rinus Baak) Foto: Rinus Baak

Cursistenexpositie Creatief Collectief Elst goed bezocht

ELST - Cursisten van Creatief Collectief Elst (CCE) oogstten veel waardering voor het werk dat ze afgelopen zondag toonden bij Landerij De Park. Er was dan ook weer veel moois te zien.

De expositie werd aan het begin van de middag officieel geopend door Ron van Hoeven. Hij blikte kort terug op de afgelopen twee jaar, maar hij keek ook vooruit. De toekomst voor CCE ziet er mooi uit met enkele nieuwe cursussen in het aanbod. Zo start in mei onder leiding van Nora van Dam de korte cursus 'Personal Storytelling'. En in september begint Rianne Bakker de cursus 'Van Kunst tot Klieder' voor kinderen van 6 tot 9 jaar.

Het officiƫle deel werd afgesloten met het voorlezen van gedichten, die door leden van de Schrijfkring Elst zijn gemaakt bij schilderijen van cursisten van Elieke Starink. Daarna was het tot vijf uur 's middags een komen en gaan van bezoekers. Het was erg fijn om elkaar na zo lange tijd weer te ontmoeten, complimenten in ontvangst te nemen en inspiratie op te doen.

Voor meer informatie over de cursussen van CCE, kijk op creatiefcollectiefelst.nl.
CCE is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Lijkt het je wat om je in te zetten voor een kleinschalige stichting op creatief gebied, en heb je ervaring in bestuurlijk werk, neem dan contact op met de huidige voorzitter Ron van Hoeven, 06 52479031.