Goede Doelen Bridgedrive Heteren

Algemeen

HETEREN - Bridgeclub Rijnbridge Heteren houdt op zondag 24 april de zesde Lente Bridgedrive. De opbrengst zal ten goede komen aan Kinderspeelweek Heteren ‘Fun 4 Kids Heteren’ met ook kinderen uit de Oekraïne, in coördinatie met de gemeente Overbetuwe.

Deelname kost twintig euro per paar. De bridgedrive wordt gehouden in zalencentrum De Bongerd aan de Flessestraat 54 in Heteren. Zitting: 7 x 4 spellen Topintegraal, Inschrijving max. 48 paren, tot en met dinsdag 19 april. Aanmelding: uitsluitend per e-mail aan: rijnbridgeheteren@gmail.com onder vermelding van uw namen, telefoonnummer en indien van toepassing uw lidnummer van de N.B.B.

Uw aanmelding is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld 20 euro per paar, aan NL 66 RABO 0315 126 841 t.n.v. W.B.J. Jonkers, inzake Rijnbridge, onder vermelding van Lente-drive en uw namen.

De wedstrijdleiding is in handen van Bridgeclub Rijnbridge. Aanmelden aan de zaal vanaf 12.30 uur. Aanvang bridgedrive 13.30 uur. Prijsuitreiking ca. 17.30 uur. Er wordt een borrelhapje geserveerd en er is een mooie prijzentafel.