Doneer je cheque aan de HeteRun

HETEREN - Tussen 7 en 14 april worden de Overbetuwe Doet waardecheques van 7,50 euro weer bezorgd in heel Overbetuwe. Een van de mooie initiatieven is natuurlijk de HeteRun, hét hardloopevenement van Heteren. 

"Als u de HeteRUN wilt steunen kunt u uw waardecheque via de webste van Overbetuwe Doet digitaal doneren via OverbetuweDoet.nl. U kunt de waardecheque ook inleveren in de daarvoor bestemde doos bij de ingang van de Jumbo in Heteren. De donaties worden gebruikt voor de jubileumeditie van de HeteRun."

Inschrijving geopend!

Deelnemen aan de HeteRun is mogelijk voor alle leeftijden. Zo is er de kidsrun voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, de 5 en 10 kilometer hardlopen en daarnaast een wandeling van 3 kilometer. Inschrijven om deel te nemen aan de HeteRun kan via de volgende de website: www.heterun.nl Bij inschrijving tot en met 15 april krijgt men een korting op het inschrijfgeld.

Vrijwilligers gezocht

Voor de jubileumeditie zijn we op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen, als bijvoorbeeld verkeersregelaar of bij de verzorging van de lopers. Aanmelden als vrijwilliger kan via: https://www.heterun.nl/aanmelden-als-vrijwilliger.