Chauffeurs gevraagd!

OVERBETUWE - De Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk is op zoek naar een aantal personen die af en toe bereid zijn zich in te zetten voor de Zonnebloem. Het liefst heeft het bestuur een pool van ongeveer acht personen die in het bezit zijn van een auto en op afroep gasten van en naar aktiviteiten kunnen brengen. 

De activiteiten, zoals een high tea of gezellige middag, zijn meestal in Zetten of Randwijk en een enkele keer iets verder weg zoals Elst. Per keer zijn er 3-4 chauffeurs nodig maar omdat veel mensen werken is het best moeilijk chauffeurs te vinden die op doordeweekse dagen kunnen rijden. Het aantal gasten is niet groot genoeg om een bus te huren.

De pool van chauffeurs valt niet onder de gewone groep vrijwilligers dus andere verplichtingen zijn er niet. Er is een goede onkostenvergoeding en een extra verzekering voor eventuele schade. Wie o wie wil deelnemen in de pool? Voor aanmelden of meer informatie kan je contact opnemen met Stien op den Brouw.

Cheques Overbetuwe Doet

Op 6 juli wil de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk een muzikale lunch organiseren voor de gasten van de Zonnebloem en andere ouderen. Dit zal plaatsvinden in het Ontmoetingscentrum de Loohof. Coby Apart komt, met allerlei instrumenten liedjes zingen die de mensen ook kennen, meezingen dus. Voor deze middag worden cheques van Overbetuwe Doet gevraagd die begin april weer door de gemeente Overbetuwe worden toegezonden!

Meer informatie: Stien op den Brouw emailadres: jackenstien@hetnet.nl, telefoonnummer: 06 21132581. Inleveren cheques: Weegbree 42 (de nieuwe wijk bij het Witte Huis) en Nansenstraat 5 in Zetten.