Lezing bij de KBO Elst over Mexico stad

ELST - Op woensdag 13 april 2022 staat Mexico stad als thema op het programma van de KBO Elst Overbetuwe. Mevrouw Nellie Markus zal ons meenemen door deze wereld stad met haar mooie en aangrijpende gezichten en problemen. 

Naast de presentatie zijn er ook typische Mexicaanse artikelen te koop. Alles is voor een goed doel in Mexico stad.
Natuurlijk kunnen er vragen gesteld worden  over het doel van haar inspanningen en wat zij daarmee tot nu toe bereikt heeft. Het wordt een bijzondere en informatieve middag die zeker de moeite waard is om te komen kijken en luisteren.

De KBO afdeling Elst Overbetuwe is aangesloten bij de KBO Gelderland en de Unie KBO en is een belangenorganisatie voor senioren. Een doelstelling van de KBO is onder andere: Het behartigen van de belangen voor senioren gemeentelijk, provinciaal en landelijk en het informeren hierover aan de senioren in het algemeen en haar leden in het bijzonder.

De uitvoering van deze bijeenkomst heeft plaats in de theaterzaal van 'Party en Zalencentrum Onder de Toren' aan Sint-Maartensstraat 34 in Elst. De aanvangstijd is vastgesteld op 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur. Alle belangstellende personen vanaf 55 jaar uit de gemeente Overbetuwe zijn van harte welkom en de toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris, de heer Ger Daam via 0481 373844 of mail: gdaam@hetnet.nl.