Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team van HTTC heeft goede kampioenskansen, maar de naaste concurrent Tian ligt op de loer. 

SKF werd deze week met 7-3 verslagen. Lennard Springvloet dubbeld en Marco Knaap bleven knap ongeslagen en waren samen in het dubbelspel ook goed bij de les. Team twee verloor met 7-3 van Bit.nl. Bart Barends en Yoeri Liethof wonnen eenmaal en waren samen ook in het dubbelspel succesvol. Het derde team speelt in een sterke competitie en verloor met 7-3 van SKF. 

De dames Wilma Stap, Berdien Lammers en Ine Stap gaven evenwel prima partij en wisten alledrie knap een wedstrijd te winnen. Ook HTTC vier speelde tegen SKF en de tegenstander was met 7-3 te sterk. Johan Soppe en Patrick van Alst wonnen eenmaal en wisten verder het dubbelspel in hun voordeel te beslissen. 

Het eerste jeugdteam behaalde tegen Shot een keurige 6-4 zege. John Duncan wist knap ongeslagen te blijven en Loek van Wijk zag goed spel met twee zeges beloond worden. Ook in het dubbelspel waren John en Loek goed op dreef. Het is zeer spannend in deze klasse, Revanche en HTTC staan met evenveel punten bovenaan. Team twee staat, na een knappe 9-1 zege tegen Zevenaar, stevig bovenaan. Tom Duncan en Max Werkman waren prima op dreef. Zowel in het enkelspel als in het dubbelspel werden de punten met goed tafeltennis binnen gehaald.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie: www.httc71.nl.