Afbeelding
Foto:

Volleybal in Heteren

voor iedereen!

HETEREN - Volleybal kennen we allemaal als een erg leuke en sociale sport. Buurt- en bedrijfstoernooien zijn altijd een groot succes! 

Vind je het leuk om weer te gaan volleyballen of heb je interesse om deze sport eens uit te proberen? Dan ben je van harte welkom op onze recreantentrainingen. Tijdens deze trainingen wisselen we het aanleren van de basistechnieken af met leuke volleybal spelvormen. Naast het sportieve element is natuurlijk ook de gezelligheid van belang!

De training is elke vrijdagavond van 19:30 – 21:00 uur in Heteren in sporthal Binnenveld. De training is gericht op zowel beginnende als meer ervaren spelers die graag willen (leren) volleyballen, maar geen competitie willen spelen. De trainers zijn de Toesj spelers van Heren 1 en 2.

De recreanten kopen een 10x strippenkaart voor 65 euro. Je betaalt alleen als je komt trainen. Maar je mag natuurlijk eerst vrijblijvend een paar keer meetrainen. We hebben recreanten in de leeftijd van 17 tot ‘50+’. Voor het aanmelden of meer informatie, stuur gerust een mail naar secretariaat@toesj.nl.