Scholenvolleybaltoernooi februari 2020. (foto: Melissa Burgers)
Scholenvolleybaltoernooi februari 2020. (foto: Melissa Burgers) Foto: Melissa Burgers

Overbetuwe Doet: Scholieren aan het sporten

OVERBETUWE - Door corona is het lange tijd onmogelijk geweest om binnen te sporten. Dit heeft ook geleid tot het annuleren van meerdere initiatieven voor de gemeenschap. 

Een initiatief wat niet kon doorgaan, is het jaarlijkse basis-scholenvolleybaltoernooi. Na een succesvol evenement in februari 2020 (zie foto), hebben de scholieren uit Zetten en omliggende dorpen in 2021 helaas niet de strijd met elkaar aan kunnen gaan. Reden te meer, om er in 2022 een extra groot evenement van te maken!  

Door middel van de Overbetuwe Doet actie wil volleybalvereniging Xanthos dit evenement extra geslaagd maken, via organiseren clinics op basisscholen, voorbereiding/inrichting zaal voor deze geslaagde dag én een Goodie-bag voor deelnemende scholieren.
"Hopelijk maken we hiermee veel jeugd uit Overbetuwe enthousiast om samen te sporten."

"We zoeken hiernaast ook de samenwerking op met de organisatie van het WK Vrouwen Volleybal 2022 wat in Nederland plaatsvindt (o.a. in Arnhem & Apeldoorn). Hiertussen zitten allerlei leuke initiatieven/reclamemateriaal die zijn gekoppeld aan het naderende WK. Volg de updates voor meer nieuws. We hopen op veel cheques die worden gedoneerd op dit initiatief."