Koningsdag Zetten-Hemmen

ZETTEN - Nog een paar weken en dan is het zover. Eindelijk weer een ouderwetse Koningsdag in onze dorpen! We zijn al volop bezig met de voorbereidingen en wij zijn beslist niet de enige! Nederland heeft er zin in…

Op dit moment hebben er nog geen verenigingen zich aangemeld voor een sportieve of creatieve bijdrage. Wil je je als vereniging profileren en misschien ook nieuwe leden werven, pak dan deze kans en laat je zien of horen. Ook bestaat de mogelijkheid, tegen een kleine vergoeding, een kraam te huren. 

Scouting band Zetten heeft nieuwe muzikanten nodig, hun bijdrage bij feestelijke activiteiten is zo belangrijk en geeft ons dorp sfeer. Ben jij muzikaal aangelegd en wil je dit breder doortrekken, pak de kans en meld je aan.
Verder zijn we op zoek naar vrijwilligers die ‘s middags van 13:00 tot 18:00 uur kunnen helpen met opbouwen, begeleiden van spellen en afbreken na afloop, wie wil ons daarbij helpen, meld je aan via ons mail adres.

Inmiddels zijn onze flyers opgehangen, tevens is informatie beschikbaar op onze website: www.oranjeverenigingzetten-hemmen.nl. "Wij hopen op veel versierde fietsen in onze optocht, wil je niet fietsen, maar heb je een step of skelter? Ook dat mag! Hoe meer kinderen, hoe langer en leuker de optocht! Zorg dat je met je fiets, step of skelter bij de scouting staat, daarvandaan zullen we vertrekken en via de hoofdstraat/bakkerstraat/loohof eindigen we op Julianaplein waar we om 09:30 uur starten met de aubade", aldus het bestuur Oranjevereniging Zetten-Hemmen. (Info@Oranjeverenigingzetten-hemmen.nl, www.oranjeverenigingzetten-hemmen.nl)