Vrijwillige chauffeur gezocht

ZETTEN - Dagelijks beleven ouderen die nog thuis wonen een waardevolle dag op de dagbesteding van Stichting Samen Zorgen, gevestigd in ontmoetingscentrum De Loohof in Zetten. Ze ondernemen er activiteiten, eten met elkaar en genieten van elkaars gezelschap. De dagbesteding is er voor mensen met dementie.

De cliƫnten, die wonen in de omgeving van Herveld en Andelst, worden door Stichting Samen Zorgen opgehaald en weer thuisgebracht met onze eigen bus. Hiervoor zoeken we een vrijwillige chauffeur voor de dinsdagochtend voor de periode van april tot en met november 2022.

Wat we van je vragen: een rijbewijs BE; je kunt de bus zelf ophalen bij locatie Andalhof in Andelst; je vindt het leuk om in het gezelschap van ouderen te zijn; je hebt goede communicatieve vaardigheden; je spreekt en verstaat de Nederlandse taal.

Wat je van ons krijgt: een vergoeding van de reiskosten van jouw woonadres naar Andalhof en terug; en een fijne inwerkperiode.

Zin in? Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Hanneke Nieboer, vrijwilligers coƶrdinator bij Stichting Samen Zorgen: 06 57639474 of 026 4722214, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.