Schilderij op de foto is van José Veenman. (foto: Yvonne Halfens)
Schilderij op de foto is van José Veenman. (foto: Yvonne Halfens) Foto: Yvonne Halfens

Cursistenexpositie Creatief Collectief Elst!

ELST - Eindelijk... zondag 10 april is er na twee jaar weer een 'live' expositie van het werk van de cursisten van Creatief Collectief Elst. Te zien zijn schilderijen, beelden van keramiek en steen, mozaïek en de werkstukken van de Kunstklas. Daarnaast kun je er informatie vinden over de cursussen kunstgeschiedenis en enkele nieuwe cursussen in het aanbod voor 2022-2023. De expositie is van 12.00 tot 17.00 uur gratis te bezoeken.

Secretaris én cursist Renée Grashoff: "Het is alweer drie jaar geleden dat we als CEE een expositie organiseerden. In de coronatijd organiseerden we een  virtueel alternatief op onze website creatiefcollectiefelst.nl.  Maar 'in natura' zijn de werkstukken van onze cursisten natuurlijk veel mooier dan op een foto”. Dat geldt zeker voor de 3-dimensionele werken. Daarbij is de expositie altijd een gelegenheid waar we elkaar, oude bekenden en onbekenden ontmoeten.

Voor wie zich wil oriënteren op een creatieve cursus is de expositie een prima startpunt. Docenten en cursisten gaan graag met je in gesprek. Vanaf 10 april is ook de website creatiefcollectiefelst.nl weer helemaal actueel. 

CCE is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Voel je er iets voor om je als vrijwilliger in te zetten voor ons kleinschalige cursuscentrum? Ook dan is deze expositie een goed begin van je oriëntatie. Proef de sfeer en praat met docenten en anderen.

De expositie is van 12.00 tot 17.00 uur in de Pakschuur en Groene Kamer van Landerij De Park, De Park 12, Elst. Officiële opening om 12.30 uur door voorzitter Ron van Hoeven.