De Soeptafel in actie.
De Soeptafel in actie. Foto: Bart van Lent

Helpt u De Soeptafel?

ELST - Op 25 maart was er een Soeptafel in De Ruimte waar we met elkaar verse tomatensoep hebben gekookt en, dat was nieuw, ook muffins hebben gebakken. Italiaanse muffins, met zongedroogde tomaten en pijnboompitjes, en muffins met courgette en zalm. Wat was het weer lekker en gezellig! 

Met zestien mensen gekookt en met zeventien mensen samen gegeten. Ook werd de Soeptafel Nieuwsbrief weer uitgereikt waarin onder andere aandacht voor de verschillende kookprojecten in Elst en natuurlijk weer een favoriet soeprecept.

Op 15 april staat er een volgende Soeptafel gepland. Deze bijeenkomst staat in het teken van Pasen. Op 17 juni gaan we, met medewerking van Molukse deelnemers aan De Soeptafel, Soto-soep maken. Uiteraard willen we in de tweede helft van 2022 ook weer deze fijne soepbijeenkomsten organiseren mét en voor ouderen in Elst.

"U kunt ons helpen dit te realiseren door de cheque van Overbetuwe Doet, die in de week van 7-14 april op uw mat valt, te doneren aan De Soeptafel. Dat kan online, of u kunt de cheque in de bus doen op Rijksweg Noord 18 in Elst. We sparen ook zegels voor nieuwe messen via de AH en Jumbo-actie."

"Wilt u graag een keer meedoen aan De Soeptafel, de Nieuwsbrief van De Soeptafel ontvangen of graag meer informatie? Stuur dan een bericht aan mvanbeek1966@gmail.com of bel 06 44986453."