Oranjevereniging Zetten-Hemmen werkt aan Koningsdag

Algemeen

ZETTEN - Nog een paar weken en dan is het zover. Eindelijk weer een ouderwetse Koningsdag in onze dorpen! “We zijn al volop bezig met de voorbereidingen en wij zijn beslist niet de enige!”

“Nederland heeft er zin in... Op dit moment hebben er nog geen verenigingen zich aangemeld voor een sportieve of creatieve bijdrage. Wil je je vereniging profileren en misschien ook nieuwe leden werven, pak dan je kans en laat je zien of horen!
Ook bestaat de mogelijkheid, tegen een kleine vergoeding, een kraam te huren.

Scoutingband Zetten heeft nieuwe muzikanten nodig, hun bijdrage bij feestelijke activiteiten is zo belangrijk en geeft ons dorp sfeer. Ben jij muzikaal aangelegd en wil je dit breder doortrekken, meld je dan aan!
Verder zijn we op zoek naar vrijwilligers die ‘s middags kunnen helpen bij het opbouwen en begeleiden van spelletjes, wie wil ons helpen, meld je aan via ons mailadres.Inmiddels zijn onze flyers opgehangen, tevens is er informatie beschikbaar op onze website! Wij hopen op veel versierde fietsen in onze optocht, wil je niet fietsen, maar heb je een step of skelter? Ook dat mag! Hoe meer kinderen, hoe langer en leuker de optocht!
Zorg dat je met fiets,step of skelter bij de scouting staat, daarvandaan zullen we vertrekken via de Hoofdstraat/Bakkerstraat/Loohof en eindigen we op het Julianaplein waar we om 09:30 uur zullen starten met de aubade”, aldus laat het bestuur oranjevereniging Zetten-Hemmen weten. (info@oranjeverenigingzetten-hemmen.nl; www.oranjeverenigingzetten-hemmen.nl)