Wandel je fit bij Wandelgroep Hemmen

Algemeen

HEMMEN - Een van de meest eenvoudige manieren om meer te bewegen is wandelen. Bijna iedereen kan wandelen en bewegen in de buitenlucht brengt je ook nog eens veel extra’s. Bij Wandelgroep Hemmen kan je er nog een schepje bovenop doen. 

Onder begeleiding van een bevoegd wandelinstructeur werk je aan het verbeteren van je houding, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen waardoor je makkelijker en sneller kunt gaan lopen. Het trainen met elkaar is ook nog eens gezellig en een extra stimulans om door te gaan.

Op en rond landgoed Hemmen geeft Wandelgroep Hemmen al sinds 2010 trainingen Sportief Wandelen. Er zijn vier groepen op verschillende niveaus van beginners tot gevorderden. Op dinsdag- en woensdagochtend lopen de gemiddelde deelnemers, de vrijdagochtend is voor de meer ervaren wandelaar. De groep op dinsdagmiddag is een beginnersgroep en ook speciaal bedoeld voor mensen die om welke reden dan ook geen langere afstand of stevig tempo aankunnen.

De trainingen starten bij de kasteeltuin in Hemmen waar het na afloop ook gezellig koffiedrinken is. Interesse om deel te nemen? Meld je aan voor een gratis proefles! Voor meer info: www.wandelgroephemmen.nl of telefonisch 0488 454729.