Informatiebord. (foto: Mia Volkert)
Informatiebord. (foto: Mia Volkert) Foto: Mia Volkert

Sponsor en/of handige handen gevraagd!

ZETTEN - Op het Julianaplein in Zetten staat ter hoogte van Marizette een informatiebord dat gebruikt wordt om de inwoners te informeren over allerhande zaken of activiteiten die in het dorp of de omgeving te doen zijn. In de vitrinekast kunnen flyers of informatie van activiteiten opgehangen worden. Zo wordt het bord gebruikt door onder andere verenigingen en de Dorpsraad.

Dit bord is een aantal jaar geleden door de Rotary aan de bewoners van Zetten gedoneerd ter gelegenheid van het 750 jarig bestaan Zetten. Helaas is het dak van het informatiebord ooit door een vrachtauto eraf gereden en dat is daarna nooit meer hersteld. Daarnaast zou het informatiebord wel een schoonmaakbeurt en/of opknapbeurt kunnen gebruiken en is ook het oranje prikbord in de kast van het informatiebord aan vervanging toe.

Stuurgroep Dorpshart Zetten is op zoek naar sponsors die dat voor hun rekening willen nemen.  Dus een bedrijf/handig persoon die een nieuw metalen plaat of dakje zou willen creĆ«ren, doneren en monteren, of een bedrijf/handig persoon die aan weerskanten van het informatiebord nieuwe prikborden zou willen doneren, monteren of sponsoren. Tevens zijn we op zoek naar vrijwilligers die het informatiebord willen schoonmaken, bijvoorbeeld een keer per kwartaal.

Wilt u ons helpen het informatiebord te upgraden? Of wilt u af en toe het bord schoonmaken? Neem dan contact op met Stuurgroep Dorpshart Zetten via 06 39 788 958. Dan maakt u vele Zettenaren blij!