Logo eigendom stuurgroep Dorpshart Zetten
Logo eigendom stuurgroep Dorpshart Zetten Foto: Logo eigendom stuurgroep Dorpshart Zetten

Spaart u mee aan project Schweitzerpark?

ZETTEN - Vanaf 12 april vallen onder meer in Zetten de waardecheques Overbetuwe Doet weer in de brievenbus. Waardecheques die gedoneerd kunnen worden aan initiatieven ingebracht op de site Overbetuwe Doet. 

Stuurgroep Dorpshart Zetten houdt zich bezig met de veiligheid in Zetten maar heeft ook als speerpunt het verfraaien van ons dorp én dorpshart. Bij Overbetuwe Doet loopt ons grote project 'Schweitzerpark' in Zetten. Hierover heeft men in eerdere berichtgeving al kunnen lezen.
Bij de bouw van de nieuwe Wanmolen gaat het huidige Schweitzerpark grotendeels op de schop en moet deze na het gereedkomen van De Wanmolen weer opgebouwd worden. "Naar verwachting wordt het park iets groter dan nu en willen we van de gelegenheid gebruik maken om het mooier en interactiever te maken. Hopelijk kunnen we met behulp van uw donatie een waterelement of bijvoorbeeld straatmeubilair realiseren. Ideeën hiervoor zijn welkom!"

"Vorige ronde 2021 hebben 187 huishoudens gedoneerd en we vragen u om ook nu weer uw cheque te doneren. Én hopelijk ook de komende jaren, want dit grote project loopt in ieder geval tot en met 2024. Het zou fantastisch zijn als elke ronde Overbetuwe Doet steeds meer huishoudens waardecheques doneren! We willen een park realiseren waarvan bewoners én bezoekers van jong tot oud kunnen genieten. Ook laten we dan als bewoners aan de Gemeente zien dat er draagkracht is voor dit initiatief. Dus beste mensen, doneer na ontvangst zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 16 mei uw cheque aan ons initiatief. Dat kan online of doe hem in de brievenbus van Brittanjesingel 48. Laat hem in ieder geval niet in de la liggen!"