Bezoekers van de Huiskamer van Elst geanimeerd met elkaar in gesprek. (foto: Hester van Aalst)
Bezoekers van de Huiskamer van Elst geanimeerd met elkaar in gesprek. (foto: Hester van Aalst) Foto: Hester van Aalst

De Huiskamer van Elst doet mee met Overbetuwe doet

OVERBETUWE - De Huiskamer van Elst doet weer mee met de actie Overbetuwe doet. Er zijn twee initiatieven aangemeld op www.overbetuwedoet.nl

Allereerst: Een dinnershow! In navolging van de Dagtocht Ouderen Elst, die vorig jaar is opgegaan in stichting Ontmoeten en verbinden Elst, waar ook de Huiskamer van Elst onder valt, zal er op 15 en 16 juni een dinnershow (driegangenmenu en entertainment) worden georganiseerd in 't Wapen van Elst.
Elke avond kunnen daar maximaal honderd bewoners van Elst van 55 jaar en ouder terecht. Er wordt een geldelijke bijdrage gevraagd en de rest wordt gefinancierd vanuit onder andere Overbetuwe doet.

Het tweede initiatief is een brunch, die in de week van de eenzaamheid, oktober van dit jaar, wordt georganiseerd. Hoe gezellig is het om samen te eten en ondertussen een praatje met elkaar te maken. Ook hiervoor is uw steun welkom.
De Huiskamer van Elst is elke donderdagochtend van 10.00-12.00 uur en de laatste zondag van de maand van 14.00-16.00 uur open voor ontmoeting en opdoen sociale contacten onder genot van een kopje koffie/thee.
Adres: Kokkeland 17 in Elst. Voor meer informatie: www.huiskamervanelst.nl en/of: info@huiskamervanelst.nl, 06 18131773.