Kledingmarkt in De Vloedschuur
Kledingmarkt in De Vloedschuur Foto:

Tweedehandskledingbeurs voor volwassenen

HETEREN - Twee jaar lang was het door corona bijna onmogelijk om evenementen te organiseren in De Vloedschuur in Heteren. Daar komt nu verandering in: op zaterdag 9 april wordt er tussen 11.00 en 14.30 uur weer een tweedehandskledingbeurs gehouden voor volwassenen.  

Daarmee wordt opnieuw een goede gelegenheid geboden om de kledingcollectie eens goed en goedkoop aan te vullen of te vernieuwen.  Er zal weer een uitgebreide en goed gesorteerde keuze zijn. Beslist de moeite waard dus om eens langs te komen.

De organisatie kan hiervoor nog goede en schone, gedragen kleding gebruiken. Zowel dames- als herenkleding is welkom. Maar ook accessoires (riemen, sjaaltjes, sieraden enzovoort) en schoenen plus tassen worden ingenomen.  De inlevermomenten zijn donderdag 7 april van 18.30-21.00 uur en vrijdag 8 april tussen 13.00en 15.30 uur plus van 18.30-21.00 uur. Het ainleverdres is Kerklaan 4 in Heteren. Er is een mogelijkheid om te pinnen.

De opbrengst van de markt komt ten goede aan de instandhouding van De Vloedschuur. Na afloop zal de overgebleven kleding naar Oekraïne worden getransporteerd.