Kunst in Oogcafé Lingewaard

HUISSEN - Vogels en ranke vrouwenfiguren van brons. Ze zijn allemaal te bekijken en door visueel gehandicapten te betasten in Het Oogcafé Lingewaard dat voor één keer verandert in een prachtige kunstgalerie.

Kunst bekijken is voor veel mensen vanzelfsprekend. Echter niet voor blinden en slechtzienden. Hierin wil kunstenares Yvon van Wordrager uit Velp verandering brengen. Zij maakt onder andere kleine en grotere bronzen beelden.

Op zaterdag, 2 april 2022 is zij van 14.00 - 16.00 uur te gast in Oogcafé Lingewaard dat gehouden wordt in Café De Kuul aan de Wagenweg 12 in Huissen.

Yvon van Wordrager legt deze middag uit waar zij haar inspiratie vandaan haalt en hoe een beeld tot stand komt. Blinden en slechtzienden kunnen daarna de meegenomen beelden betasten. "Ken je iemand die visueel gehandicapt is, geef deze bijzondere middag aan hem of haar door. Zelf ben je uiteraard ook van harte welkom. Aanmelden kan bij: Joke van Rijswijk, Oogcafé Lingewaard; e-mail: jokevanrijswijk@xs4all.nl; 026 3813386.