De nieuwe ledverlichting bij tennisvereniging De Kersenplukkers.
De nieuwe ledverlichting bij tennisvereniging De Kersenplukkers. Foto: Klaas Stekelenburg

Tennisvereniging De Kersenplukkers naar een duurzaam park in jubileumjaar

Algemeen

KESTEREN - Vrijdag 18 maart om 20.00 uur vrijdagavond knipte Stefan van Someren, wethouder milieu/duurzaamheid/klimaat van Neder-Betuwe het feestlint bij de opening van het verduurzaamde tennispark van tennisvereniging De Kersenplukkers uit Kesteren door. 

Er zijn grote stappen gezet naar een duurzaam park. Alle tien lichtmasten zijn namelijk voorzien van led-armaturen en op het dak van het clubhuis zijn liefst 64 zonnepanelen geplaatst. Ook staan in het park prullenbakken voor plastic en restafval. De wethouder feliciteerde de 45-jarige tennisclub met dit mooie duurzame initiatief en wenste alle leden veel spelplezier bij de betere, duurzamere verlichting.

Voorzitter Kees de Jongh bedankte de wethouder voor de mooie woorden en bedankte iedereen die heeft meegewerkt aan het verduurzamingsproject en aan het opknappen van het park. Daarna werd er door de aanwezige tennisleden in rondes fanatiek getennist op deze mooie tennisavond.
En het was natuurlijk dubbel feest, want de Kersenplukkers bestaat dit jaar 45 jaar! En wie jarig is trakteert. Profiteer daarom nog van de mooie jubileumactie voor jong en oud om voor 45 euro (25 euro voor jeugd tot 18 jaar) een jaarlidmaatschap tot januari 2023 te genieten met liefst vijf professionele tennislessen gratis. En natuurlijk toegang tot alle competities en toernooien en uitnodiging voor interne tennisactiviteiten.
Het mooie weer komt er aan dus trek die tennisschoenen aan en ga een sportief balletje slaan. Opgeven kan tot en met vrijdag 1 april via secratariaatkersenplukkers@gmail.com of via de website www.dekersenplukkers.nl.