Bloemen voor de kampioenen.
Bloemen voor de kampioenen. Foto: BC Zetten

BC Zetten kampioen na zinderende finale

Algemeen

ZETTEN - Het herenteam van BC Zetten (badminton) is na een zinderende finale kampioen geworden. In de laatste competitiewedstrijd in de afdeling 4 tegen BC Mariken uit Nijmegen was een overwinning nodig om de titel te behalen. 

De eerste twee dubbels van Albert Getkate, Jan Jonkheid, Serge Tissen en Frans Verhees werden beide gewonnen. In de enkels was alleen Jan Jonkheid succesvol, waardoor de tussenstand op 3-3 kwam. Door winst in de laatste twee dubbels werd het kampioenschap alsnog veiliggesteld (5-3), waardoor de ploeg met één punt boven de geduchte concurrent Barneveld eindigde.

Tijdens de speeldag op maandag werden de heren door bestuurslid Géry Willems en andere clubgenoten gefeliciteerd met hun fantastische prestatie.
Voor wie een kijkje wil nemen of wil meespelen kan elke maandagavond (20.00-22.00 uur) terecht in De Wanmolen, rackets zijn aanwezig en bestuursleden vangen nieuwkomers op. Ook is er gelegenheid vrijdagavond te spelen. Aanmelden via info@bczetten.nl en info op www.bczetten.nl.