Oproep voor vrijwilligers Kleedjesmarkt Elst

ELST - Na twee jaar van afwezigheid mogen we de kleedjesmarkt op 27 april weer organiseren als Oranjevereniging Elst. Daar zijn we blij om, want we zijn wel weer toe aan een mooi evenement.

Om de kleedjesmarkt succesvol te laten verlopen zijn vrijwilligers onmisbaar. Het aantal vrijwilligers dat nu bereid is mee te helpen op 27 april is onvoldoende. Als er zich geen nieuwe vrijwilligers aanmelden, kan de kleedjesmarkt niet doorgaan.

"Hierbij doe ik een oproep om je als vrijwilliger aan te melden voor de kleedjesmarkt op 27 april, zodat dit prachtige kinderfeest door kan gaan. Het bestuur van de Oranjevereniging is nog steeds onderbezet en daarom zijn wij ook op zoek naar medebestuursleden. Alleen als ons bestuur aangevuld wordt, kan de continuïteit gewaarborgd worden voor de komende jaren."

"Wil je liever niet in het bestuur, maar ons wel direct helpen met de organisatie kan dat natuurlijk ook. Het garanderen van de continuïteit van het bestuur is belangrijk, maar voor nu staat het doorgaan van de kleedjesmarkt op het spel.
De kleedjesmarkt is  het belangrijkste en misschien word je door het vrijwilligerswerk zo enthousiast dat je na 27 april graag in het bestuur wilt plaatsnemen. Laat ons weten via info@oranjevereniging-elst.nl of je weer mee wilt helpen op 27 april en of je eventueel in het bestuur wilt". namens het bestuur, Jan Nielen (voorzitter Oranjevereniging Elst).