Meriam en Lennard tijdens het dubbelspel van HTTC 1. (foto: René Roelofs)
Meriam en Lennard tijdens het dubbelspel van HTTC 1. (foto: René Roelofs) Foto: René Roelofs

Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team speelde de topwedstrijd tegen naaste concurrent Tian. Het werd een zeer spannende wedstrijd met veel 'vijfsetters'. Uiteindelijk werden, met de 5-5 eindscore, de punten gedeeld. HTTC behield daardoor de toppositie.

Meriam Willemse en Lennard Springvloet-dubbeld wonnen tweemaal en Frank Balzer scoorde eenmaal. Team twee won met 6-4 van Hutaf. De tegenstanders brachten de nodige routine in en dat leverde, tegen de jeudige HTTCspelers, leuke wedstrijden op. Yoeri Liethof en Daan Barends wonnen tweemaal. Bart Barends was eenmaal trefzeker. Verder waren Bart en Daan prima op dreef in het dubbelspel. Team vier ging op bezoek bij Rhenus en moest met een 7-3 nederlaag genoegen nemen. Rene' Roelofs, Bert Vennik en Johan Soppe wonnen ieder eenmaal.

Het eerste jeugdteam versloeg ONI met 7-3. Een mooie zege tegen een goede tegenstander. Loek van Wijk en John Ducan wisten met prima spel ongeslagen te blijven. Het dubbelspel ging naar Jesse van Schaijk en Loek van Wijk. Ook het tweede team heeft de smaak te pakken, Treffers werd met 9-1 verslagen. Tom Ducan bleef andermaal ongeslagen. Max Werkman won driemaal en was samen met Tom ook succesvol in het dubbelspel.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie: www.httc71.nl.